Your Way Paarden Coaching
Samenwerking


Begeleidt u mensen, in wat voor vorm dan ook (als coach, therapeut, trainer, enz) en wilt u eens iets anders? Bent u op een punt aangekomen met uw cliënt dat er bewustwording moet komen door een unieke ervaring? U bent op zoek naar een pure manier om uw cliënten te confronteren met hun eigen gedrag waarbij ‘verstoppen’, ontkennen of faken onmogelijk is, en dat in een veilige en eerlijke setting.

Dan kunt u ook bij ons terecht.

Wij denken graag samen met u na over een samenwerking waarin de paarden worden ingezet. Misschien voor één keer om duidelijkheid te creëren, of middels een traject waar meer kan worden ingegaan op een specifiek thema. Over problemen praten is vaak niet voldoende om ook veranderingen te bewerkstelligen. Met de nieuwe inzichten worden persoonlijke leerdoelen concreet gemaakt en geven zij uw cliënten richting.

Ook kunnen de paarden worden ingezet binnen bestaande of nog te ontwikkelen trainingen die u aanbiedt. Deze dagdelen worden dan specifiek afgestemd op uw training.

Enkele voorbeelden:

  • U heeft een trainingsbureau en bent voor uw klanten altijd weer op zoek naar originele, vernieuwende en verrassende werkmethoden waarbij kwaliteit en resultaat voorop staan.
  • U geeft een teamtraining, en wilt het geleerde in de praktijk brengen. Met een sessie bij ons krijgt het team meteen inzicht in hun handelen.
  • Uw bureau krijgt de vraag van uw klant om de huidige training in te korten. Met andere woorden: kwaliteit moet hetzelfde zijn, resultaten moeten hetzelfde blijven, maar u krijgt minder dagdelen om te trainen. Door de eerlijke, directe feedback van paarden vinden processen bij cursisten sterk versneld plaats. Hierdoor kunt u sneller doordringen tot de kern van de trainingen. Het doel en resultaat worden dan sneller behaald.


Hoe een samenwerking eruit ziet wordt uiteraard altijd door u zelf bepaald.