Your Way Paarden Coaching
Leiding geven

 
Laat de paarden je vertellen hoe ze je als leider zien, wij verzorgen de ondertiteling en maken de verbinding naar de dagelijkse praktijk. Je kunt met de paarden direct ervaren wat de effecten zijn van ander, aangepast gedrag.

Als we met een paard bezig zijn, zullen we ons als leider moeten opstellen anders zal het paard zelf de leiding overnemen. Onze rol als leider houdt in dat we een veilige en prettige sfeer moeten creëren waarin we leiden zonder dwang of pressie en eenduidige en samenhangende signalen geven. Wanneer we vanuit dwang leiden of wanneer onze communicatie niet helder of zelfs tegenstrijdig is, zal een paard dit onmiddellijk, middels non-verbale communicatie, laten zien.

Om te ontdekken wat je drijft en op welke manier je leiding geeft, krijg je diverse opdrachten waarbij jouw manier van leidinggeven  direct inzichtelijk wordt gemaakt. Is dit ook de manier waarvan je dacht dat je die overwegend toepast? Ook krijg je een beter zicht op het effect van jouw gedrag op je medewerkers/collega's. Het hebben van inzicht in je eigen manier van leiding geven is niet alleen van belang om het effect van het eigen functioneren op het gedrag van anderen te evalueren, maar ook om eventueel te kunnen veranderen.

Voor verdere informatie of prijsopgave, neem contact op.